BEDRIFTSTEKNOLOGI

... men Tele 2 vil bli billigst

Selv om både Telenor og Telia Norge setter ned teleprisene i februar og mars, skal Tele 2 fremdeles være billigst 25. mars. - Akkurat nå finregner vi, og i løpet av en uke eller to kommer vi med våre nye priser sier administrerende direktør i Tele 2, Kenneth Gustafsson.

Frode Eriksen
25. jan. 1999 - 15:40

Den svenskeide teleoperatøren Tele 2 Norge har den siste uken avansert fra "dødens posisjon" til andre par innvendig, og selskapet mener nå mer enn noen gang før at de er det eneste alternativet til de to statlige teleoperatørene. Gustafsson sier til digi.no at Telia neppe kan sees på som en reell konkurrent til Tele 2 i dag, så lenge en fusjon er nært forestående.

Bortsett fra å svare på et betydelig antall telefoner fra personer som ønsker å bli kunde i teleselskapet er man i Tele 2 i ferd med å regne seg fram til de nye prisene som selskapet vil legge på bordet i løpet av en uke eller to, som et svar på Telenors prisjusteringer før helga.

- Vi har en uttalt målsetning om å være billigst, og den skal vi holde.

Gustafsson sier at selskapet ikke har hatt så stor etterspørsel etter lokaltelefoni som ventet. Dette dreier seg om internettkunder som fra desember har kunnet velge å ringe lokalt via Tele 2 istedenfor via Telenor ved oppringning til Tele 2 sin internettnode.

- Mellom 5.000 og 10.000 kunder har benyttet dette i desember, sier Gustafsson, som lover en ny kampanje i februar.

Også dette tilbudet vil lanseres med nye priser etter som Telenor i mars innfører en egen rabattordning knyttet til Internett-kunder som ringer Telenor, Telia og Tele 2 sine nodenummer knyttet til 810-nummer.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.