JUSS OG SAMFUNN

Mens vi venter...

Den nye økonomien handler mye om å sitte på baken og vente. Vi venter på at Norges bestemødre skal begynne å svinge visakortet, få fart på den elektroniske handelen og redde web-opsjonene våre. Imens dukker det opp tjenester som ikke bare er underholdende men også særdeles nyttige.

18. aug. 2000 - 05:27

Brainbench er en slik tjeneste.Brainbench har satt seg som mål å være den mest respekterte online-tjenesten innen sertifisering og online testing - eLearning. Tjenesten er tilrettelagt for privatpersoner som ønsker å demonstrere sine egenskaper for potensielle arbeidstakere og for enkeltpersoner som ønsker å teste jobbkandidater.


Tjenesten kan skilte med en database med over 1.000.000 brukere som har testet seg. Denne databasen er søkbar mot betaling. Hver måned registrerer Brainbench at over 100.000 brukere fra 70 land bruker tjenesten for å bli sertifisert. Hver dag registrerer Brainbench over 6000 nye brukere!

Blant testene som er tilgjengelig kan man velge mellom Cardiovascular Core Knowledge Examination via programmeringsspråk som C, C++, Java til velkjente applikasjoner som MS Word, Excel og Powerpoint. Blant operativsystemer kan man velge mellom bl.a. Windows 2000, Linux og Windows NT.

På en slakk dag kan man også teste seg i essensielle TV-serier som Ally McBeal, Buffy the Vampire Slayer og Married With Children.

Og skulle du være på sjekker'n, så kan det kanskje være på tide å friske opp noen Shakespeare- eller Star Wars-sitater...

...alt avhengig av ambisjonsnivå. ;-)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.