Mer JavaBeans

Sun Microsystems gleder javaprogrammerere med en ny verson av JavaBeans Development Kit i sommervarmen.

Sun Microsystems gleder javaprogrammerere med en ny verson av JavaBeans Development Kit i sommervarmen.

I forbindelse med at Sun i sommer utarbeider detaljene for neste generasjons JavaBeans-spesifikasjon, vil de annonsere de nye mulighetene i JavaBeans Development Kit, kodenavn Glasgow, på Internet World i Chicago 23-25 juli. En versjon av JavaBeans Development Kit (BDK) som er basert på Glasgow-spesifikasjonene, vil være ferdig på samme tid. Den endelige spesifikasjonen på Glasgow vil fryses ned i ennå 30-60 dager ifølge JavaSoft.

Spesifikasjonen av den nye komponentemodellen tilbyr programmererne nye standardmuligheter for å lage mer sofistikerte Java-komponenter og -applikasjoner som igjen kan gi deres kunder en mer sømløs integrasjon med systemet og programvarer som f.eks nettlesere. For å få til dette, vil den nye JavaBeans-komponentmodellen inneholde en sanntids utvidbar innholds- og service-protokoll, en objektsamlingsmodell, en rammeverkmekanisme for å registrere inntastede data og objekter, og dra-og-slipp-muligheter.

JavaSoft vil også demonstrere den nye Java Transaction Server, som er basert på CORBA, på Internet World, ifølge Shaarada Achanta i JavaSoft.

- Kort fortalt har vi bundet sammen CORBAs objekt transaksjons server med Java sier han til Info World Electric.

Til toppen