Merkantildata banker til med hat trick

Merkantildata har signert sin tredje bankavtale i løpet av kun to uker, og klatrer opp i eliteserien med dette hat tricket.

Merkantildata har signert sin tredje bankavtale i løpet av kun to uker, og klatrer opp i eliteserien med dette hat tricket.

Ementor-enheten Provida melder i dag om at de har inngått en avtale med svenske Foreningsbanken. Denne nye avtalen kommer som den tredje store bankkontrakten selskapet har signert i løpet av meget kort tid. For kun en uke siden kom nemlig meldingen om avtale med finske Loenia Banken og en uke før det en melding om avtale med britiske Barcleys Bank.

De to foregående avtalene hadde da en størrelse på henholdvsis 25 og 60 millioner kroner. Avtalen som i dag er undertegnet med Foreningsbanken, skal ligge et sted i mellom de to beløpene.
Les også om:
Kreativ fakturering fra Merkantildata Merkantildata bekrefter intensjonsavtale med Barclays

Avtalen har et betydelig arbeidsomfang, og inkluderer både lisens og prosjektgjennomføring. Provida har i lengre tid hatt et samarbeid med Foreningsbanken og den kontrakten som nå er undertegnet kommer som en forlengelse av dette. Banken har allerede tatt i bruk ProCard, og fortsatter nå med at Ementor skal bidra med modernisering av bankens kjernesystemer som en del av omstillingen mot e-banking.

Prosjektet er allerede kommet langt og skal gjennomføres i tett knytning med bankens egne ressurser. Ementor vil i første omgang etablere en ny konsernkontoløsning for Foreningsbankens bedriftskunder. Første trinn av implementeringsprosessen er ventet gjennomført i løpet av neste år.

Til toppen