RESULTATERFINANS

Merkantildata kjøper Ernst & Young

Merkantildata kjøper opp det danske selskapet Ernst & Young Management Consulting for 376 millioner kroner i aksjer og kontanter. Selskapet skal inngå i Avenir Interactives konsulentdivisjon.

Sigvald Sveinbjørnsson
14. apr. 2000 - 17:21
MerkantildatasErnst & Young Managment Consulting AS.Avenir Interactives

Les om den handelen her:
Merkantildata vil ha Provida og Avenir


Ernst & Young Managment Consulting har 130 ansatte, og Avenir Interactive vil derfor få i alt 350 ansatte i Danmark. Dermed blir Merkantildata, gjennom sitt eierskap i Avenir, den største Internett-konsulenten i Danmark.

Svein Stavelin, konsernsjef i Avenir Interactive, mener oppkjøpene selskapet har gjennomført i Danmark den siste tiden har satt selskapet i en sterk posisjon.


- Vi er innen tre områder: Consulting, Internett og CRM- database. Kjøpet av Ernst & Young Managment Consulting faller rett inn i konsulentvirksomheten vår og styrker kundebasen, forteller Stavelin til digi.no.

Ernst & Young Managment Consulting har flere storkunder som for eksempel Danmarks Radio, Den Danske Bank, ABB og flere departementer i den danske staten.

Avenir Interactive og Merkantildata kjøpte tidligere denne uken opp det danske konsulentselskapet Andersen Management International, et konsulentselskap som likner mye på Ernst & Young Managment Consulting, men som har konsentrert seg på telemarkedet.

Les:
Avenir kjøper danske telekonsulenter
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.