Michael Legendre ansatt som kundedirektør i Isobar

Fra venstre: Ville Sivonen, Michael Legendre og Lars Kristiansen i Isobar.
Fra venstre: Ville Sivonen, Michael Legendre og Lars Kristiansen i Isobar. (Foto: Isobar)

Michael Legendre er ansatt som ny kundedirektør i Isobar, og skal bidra til byråets videre vekst, skriver selskapet i en pressemelding. 

Legendre har tolv års medie- og kommunikasjonserfaring i bransjen. Han kommer fra stillingen som Country Manager hos APSIS, hvor han har jobbet de tre siste årene. Legendre har tolv års medie- og kommunikasjonserfaring i bransjen. Han kommer fra stillingen som Country Manager hos APSIS, hvor han har jobbet de tre siste årene. 

– Vi er utrolig glad for å få med oss Michael på laget. Å ansette en så sterk profil som han, er et strategisk grep for å styrke oss som et av landets råeste byråer innen marketing automation. Michael er faglig sterk, har mye ledererfaring og kjenner bransjen godt, sier Lars Kristiansen, byråleder i Isobar, i pressemeldingen. 

Selskapet skriver i pressemeldingen at de satser på det de kaller «marketing automation», og at Legrende vil bli en viktig brikke i denne satsningen fremover.

I tillegg har Isobar hentet inn Ville Sivonen som Head of Marketing Automation. Han kommer fra stillingen som Manager i Accenture Interactive, hvor han har jobbet med Marketing Automation. 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen