BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft deler ut Windows 7 i oktober

Men det er langt fra alle som får. De fleste må vente en stund til.

29. sep. 2008 - 14:50

Microsoft arrangerer Professional Developers Conference på høsten, men ikke hvert år. Arrangemtentet går bare av stabelen hvis programvaregiganten mener de har noe stort på gang, og det mener de nå.

Det har vært spekulert i om Windows 7 blir tilgjengelig for første gang i høst, og ifølge Ars Technica så er det tilfelle. De skriver at alle deltagerne vil få en 160 gigabyte stor harddisk med alt av programvare som vises frem på konferansen, inkludert Windows 7.

I tillegg til Vista-arvtageren lover de også en rekke godbiter fra Software+Service-satsingen.

Windows Vista ble kraftig forsinket, og mange av de lovte funksjonene ble droppet cirka to år før lansering. Denne gangen har Microsoft vært mye mer tilbakeholdne med opplysninger om Windows 7, arvtageren som forventes å komme en gang mellom sommeren og julen neste år.

De som ikke reiser til PDC, vil trolig måtte vente en stund til før en offentlig beta blir tilgjengelig. Hvor lenge er usikkert, men med tanke på alle tredjepartskopmonentene som må testes ut for kompatibilitet, så vil det neppe være snakk om veldig mange uker.

Forøvrig forventes det at Windows 7 blir mer som en forbedret utgave av Vista, enn som en massiv oppgradering som fra Windows Xp til Windows Vista.

    Les også:

digi.no vil være tilstede på PDC og rapportere direkte.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.