Microsoft fornorsker Hotmail

Microsoft er ferdige med å oversette e-posttjenesten Hotmail til norsk og ruller den ut i disse dager.

Microsofts Hotmail-tjeneste har omkring 700.000 aktive, norske brukere. Derfor har selskapet nå få oversatt tjenesten til norsk, slik at tjenesten blir enklere å bruke for nordmenn. Samtidig har Microsoft lansert en ny utgave av hele tjenesten.

    Les også:

Ifølge MSN.no er norsk det trettende språket som blir tilgjengelig for Hotmail-brukerne. All informasjon om tjenesten, samt all ledetekst i menyer og lenker, er blitt oversatt. Den nye utgaven skal også tilby en mer brukervennlig design og bedre beskyttelse mot spam eller søppelpost gjennom nye og bedre filtre. I tillegg planlegges det mer lagringsplass for brukerne.

Utrullingen av den norske utgaven vil foregå trinnvis fra server til server, slik at ikke alle brukerne vil få tilbudet om norsk språk umiddelbart. I verste fall må noen vente til nærmere 17. mai før de får tilgang.

Torstein Harildstad, daglig leder for MSN.no, sier i en pressemelding at Hotmail er en av selskapets viktigste tjenester, sammen med IM-tjenesten MSN Messenger. MSN Messenger har rundt 600.000 brukere hver måned.

Til toppen