Microsoft forsinker Windows-klynge

Lanseringen av klyngeutgaven av Windows Server 2003 er blitt betydelig forskjøvet.

Lanseringen av klyngeutgaven av Windows Server 2003 er blitt betydelig forskjøvet.

Microsoft opplyser til News.com at selskapet ikke lenger vil sikte mot en lansering av Windows Server 2003 Compute Cluster Edition i forbindelse med superdatamaskinkonferansen SC2005 som arrangeres i november. Også den planlagte betautgaven vil bli forsinket.

I begynnelsen av mars sa Marvin Theimer, en programvarearkitekt i Microsoft, til News.com at betautgaven av klyngeversjonen skulle bli klar til sommeren og at selskapet hadde som mål å lansere produktet i november.

Nå forteller en ikke navngitt representant for Microsoft at lanseringen er blitt utsatt til første halvdel av 2006, mens en betautgave tilgjengelig for kundene er planlagt i løpet av andre halvdel av 2005.

Ifølge Microsoft skal det være tidligere tilbakemeldinger fra kunder som har ført til forsinkelsen. Det er ikke klart hva disse kundene har avdekket.

Microsoft understreker at selskapet ikke sikter mot løsninger som kan komme med på listen over de 500 kraftigste superdatamaskinene, men fokuserer på en type klynger som mindre avdelinger eller enkeltpersoner kan sette sammen.

Til toppen