BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft forsker for 14 mrd. kr i 97

Microsoft budsjetterer med å bruke nesten 14 milliarder kroner i 1997 for å utvikle selskapets Windows-, Office- og Internettprodukter.

Jens Kanden
2. okt. 1996 - 12:30

Microsoft Corporation skal bruke utrolige 14 milliarder kroner i 1997 på forskning og utvikling. Hovedvekten av satsingen vil bli på Windows, Office og Internett.

Det er ventet at vi vil få se den største oppgraderingen av Office på mange år. Etter det digi:data erfarer dreier det seg blant annet om en sømløs integrering mot Internett. Videre hinter Microsoft at Internet Explorer vil bli en integral del av Windows 9x operativsystemet i fremtiden slik at nettleseren som selvstendig enhet blir borte.

Gruppevisepresident, Jeff Raikes, i Microsoft kommenterte nylig uttalelser om at selskapets marginer vil blir presset i 1997. Han sa at dette bare var en mulighet og at selskapet ennå ikke har sett noe bevis på dårligere marginer.

Microsoft er nok villig til å bruke ganske mye penger på å styrke Windows' markedsposisjon. Herr Gates forsøker å integrere Internett med PCen slik at det ikke blir noen forskjell på lokale eller globale data. Selvfølgelig trenger man Windows og Office for å holde styr på all denne informasjonen, mener Bill.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.