Microsoft fullfører Office 2010

Kommer i butikken til sommeren. Men enkelte får tilgang langt tidligere.

Microsoft fullfører Office 2010

Kommer i butikken til sommeren. Men enkelte får tilgang langt tidligere.

Microsoft har kommet i mål med utviklingen av Office 2010, SharePoint 2010, Visio 2010 og Project 2010. Det kunngjorde Takeshi Numoto, Microsofts visepresident med ansvar for Office-produktene, i et blogginnlegg i slutten av forrige uke.

Produktene har nå nådd stadiet «release to manufacturing» (RTM), noe som betyr at selve programvaren er ferdig. Typisk gjenstår trykking av dokumentasjon og installasjonsmedier, før produktene kan lanseres.

Blant de første som får tilgang til de nye 2010-produktene, er volumlisenskunder med aktive Software Assurance (SA). Disse vil på Volume Licensing Service Center kunne laste ned produktene på engelsk fra og med den 27. april. Kunder uten SA kan kjøpe nye produkter med volumlisens fra Microsoft-partnere fra og med den 1. mai.

Den offisielle lanseringen av de nye Office-produktene til bedriftskunder vil skje den 12. mai.

Først i juni blir Office 2010 tilgjengelig i amerikanske butikker. Numoto nevner ingen datoer for tilgjengelighet i andre land eller for utgaver på andre språk enn engelsk. Men blant annet på Microsoft tyske nettbutikk loves det at kunder som forhåndsbestiller Office 2010-pakkene vil motta dem innen den 30. juni i år.

Ifølge Infoworld.com skal MSDN- og Technet-abonnenter kunne laste ned de nye produktene allerede den 22. april.

    Les også:

Til toppen