Microsoft kaprer Meyers høyre hånd

Microsoft kaprer Meyers høyre hånd

Microsoft Norge har kapret Eirik Lae Solberg, mannen som hjalp Morten Meyer å utforme MinSide-konseptet.

Tidligere statssekretær Eirik Lae Solberg er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge. Lae Solberg er tidligere statssekretær for Høyre i Moderniseringsdepartementet.

Solberg etterfølger Jannik Lindbæks jr. som sluttet for å bli partner i PR-byrået Brynhildsen og Woldsdal.

Lae Solberg kommer fra Høyres stortingsgruppe og er tidligere statssekretær i Moderniseringsdepartementet under Morten A. Meyer. I perioden 2001-2004 arbeidet han som politisk rådgiver i Nærings- og handelsdepartementet. Før det var Lae Solberg politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe med ansvar for bl.a. næringspolitikk og energi- og miljøpolitikk. Lae Solberg er utdannet ved London School of Economics og University of Cambridge, hvor han henholdsvis tok en Bachelor of Science i samfunnsøkonomi og Master of Philosophy i europeisk historie og politikk.

I perioden som statssekretær i Moderniseringsdepartementet hadde Lae Solberg blant annet med MinSide og IT-initiativene rundt dette.

- Jeg er opptatt av de mulighetene god bruk av informasjonsteknologi gir både for forbrukere, bedrifter og offentlig sektor. Disse mulighetene ønsker jeg å være med på å synliggjøre, og Microsoft er det mest spennende stedet å gjøre dette. Jeg gleder meg til å begynne arbeidet i en av de viktigste premissleverandørene innen informasjonsteknologi, sier Solberg.

Til toppen