Microsoft klargjør ny servicepakke til Office

Microsoft planlegger en ny servicepakke til Office 2003. Den skal inneholde både feilfikser og ny funksjonalitet.

Microsoft planlegger en ny servicepakke til Office 2003. Den skal inneholde både feilfikser og ny funksjonalitet.

Microsoft skal i midten av oktober komme med den andre servicepakken til den norske utgaven av Office 2003. Den skal rette problemer brukerne har meldt om, legge til støtte for oppgradert programvare, samt forbedre sikkerheten, stabiliteten og ytelsen til både klient- og serverapplikasjonene.

Blant forbedringene nevner Gustav Line, direktør i Microsoft Norge med ansvar for Office-produktene, flere tiltak mot phishing og søppelpost. Blant annet skal spammeldinger nå gjengis som ren tekst, slik at HTML-informasjon ikke blir vist uten brukerens samtykke. Alle lenker i disse meldingene vil være deaktiverte.

Office 2003 skal også få støtte for SQL Server 2005 og Visual Studio 2005, som begge vil bli lansert i begynnelsen av november. Helt presist er det produktene Windows SharePoint Services og InfoPath 2003 som skal få slik støtte.

Service Pack 2 for blant annet den engelskspråklige utgaven av Office 2003 ble lagt ut i ettermiddag, norsk tid. Den er tilgjengelig her. Pakken er på minst 50 MB.

Til toppen