Microsoft lanserer norsk CRM 3.0

I dag lanseres Microsoft Dynamics CRM 3.0 i norsk versjon. Microsoft Dynamics CRM 3.0 er tettere integrert med både Microsoft Office og Outlook.

Microsoft Dynamics CRM 3.0 er utviklet i .Net og med Web Services. Dette skal i følge Microsoft gjøre integrasjon mot andre systemer enklere.

Microsoft CRM har i dag 6.000 kunder og 190.000 brukere internasjonalt. Den engelske versjonen av CRM 3.0 ble lansert i desember 2005 og ga en vekst på 242 prosent de første månedene. Microsoft har som mål å ha 3.000 norske brukere av systemet innen 1. juli i år.

    Les også:

- Ifølge Gartner forventes det en vekst i det norske CRM-markedet på litt over 5 prosent. Vi ser at det er et reelt behov i markedet rundt enkle systemer for håndtering av kunderelasjoner og er veldig positive med tanke på lanseringen, fortsetter Grongstad.

CRM 3.0 inneholder verktøy som driver arbeidsflyt. Disse bidrar til konsistent leveranse fra hele organisasjonen. Analyse- og rapporteringsverktøy basert på Microsoft Excel og SQL Server™ Reporting Services gir direkte innblikk i kundekontakt og forretningsprosesser.

Systemet legger til rette for bedrifter som arbeider mye ute i felten og brukeren kan selv velge å gå inn på systemet gjennom en Office klient, via Internett eller en mobil enhet.

Til toppen