BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft lanserer Site Server

Site Server og Site Server Enterprice Edition ble lansert av Microsoft for det amerikanske markedet tirsdag. I løpet av en måneds tid kommer programmene til Scandinavia.

Liv Torild Mytting
9. juli 1997 - 10:54

Site Server er et omfattende webutviklingsmiljø for å forbedre, utvikle og håndtere intranett-/Internett-applikasjoner på Windows NT Server og Internet Information Server. Ifølge Microsoft vil de nye løsningene programvaren tilbyr, minimalisere kompleksiteten ved å administrere intranett- og Internett-websider.

Site Server inkluderer Microsoft-verktøyet Visual InterDev som lar utviklere sette et personlig preg på Web-informasjonen. Inkludert er også programvare fra Microsofts Commercial Internet System, analyserende programmer og "site-mapping" teknologi.

Microsofts Site Server Enterprise-utgave tilbyr et omfattende sett serverkomponenter og administrasjonsverktøy som gjør brukeren i stand til å hurtig utvikle og oppdatere kommersielle websider, takle kompleksiteten og integriteten på websidene og analysere bruken av sidene slik at man hele tiden kan tilpasse sidene til brukere og kundenes skiftende behov.

Standard Backoffice-utgaven av Site Server koster i USA 1,499 USD. Enterprise utgaven vil koste 4,999 USD med et tillegg på 499 USD for hvert system som krever en single server.

Microsofts Site Server vil ankomme Scandinavia i slutten av Juli opplyser Microsoft AB i Sverige. Pris og ytterligere informasjon har de ikke mottatt ennå.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra