FORBRUKERTEKNOLOGI

Microsoft legger ned Windows Live-tjeneste

Fortsetter kuttrunden på weben.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. aug. 2009 - 08:08

Microsofts Windows Live Team kunngjorde denne uken at selskapet ikke lenger vil satse på Windows Live Events-tjenesten og derfor legger den ned fra og med neste år.

Tidligere i sommer har Microsoft kunngjort at i alle fall Popfly- og Soapbox-tjenestene skal legges ned i løpet av høsten.

Allerede i september vil bruker av Windows Live Events oppleve at det ikke lenger vil være mulig å legge til nye arrangementer og begivenheter i tjenesten. Eksisterende arrangementer vil kunne redigeres ut året.

Brukere som har lagt inn bildebiler og annet materiale, vil kunne laste det ned igjen. Hvordan dette kan gjøres, er beskrevet i dette innlegget.

Microsofts Windows Live Team anbefaler brukerne av Windows Live Events å opprette arrangementer i Windows Live Calendar i stedet. Denne tjenesten skal etter hvert få mer funksjonalitet knyttet til planlegging og administrasjon av arrangementer.

En funksjon for å importere arrangementer fra Windows Live Events til Windows Live Calendar hadde kanskje vært naturlig å prioritere i første omgang?

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.