BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft leter etter norske bredbåndspartnere for Xbox

I mars starter Microsoft pilotforsøk med Xbox Live i Europa. Til da må Microsoft ha på plass partneravtaler med bredbåndsleverandører i hvert land. I Norge kommer man ikke utenom Telenor.

25. sep. 2002 - 14:46

- Vi jobber med saken, svarer Espen Gylvik, ansvarlig for Microsofts home/entertainment-virksomhet i Norge, når digi.no spør om man har valgt bredbåndspartner for Xbox Live i Norge.

- Hvem det blir og eventuelt hvor mange, er fortsatt usikkert, vi fører for tiden samtaler med de fleste. Men det vil vel ikke overraske noen om Telenor blir en av dem, sier Gylvik via en svært støyende telefonlinje fra Spania, hvor han sammen med 800 internasjonale partnere deltar på en stor spillmesse.

Microsofts norske spillsjef antyder det vil ta "et par uker" før partnerlista på bredbåndssiden er klar.

digi.no fortalte tidligere i dag at Xbox Live kommer til Europa i mars. I utgangspunktet er åtte land med i Microsofts lanseringsplaner. Norge er foreløpig ikke å se på lista, men det kan likevel skje at Xbox Live også går på lufta her hjemme i mars, ifølge Gylvik.

I for eksempel England har Microsoft allerede inngått partnerskap med Telewest, NTL og BTOpenworld om leveranse av bredbåndstilknytning til Microsofts online-spill, Xbox Live.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra