BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft: Massevis av feil i Visual Studio

Microsoft kommer neste uke ut med service-pakke som forsøker å rette på overfloden av feil i Visual Studio, suiten av utviklerverktøy som Visual Basic, Visual C++ osv. Dette er den andre bugfikssamlingen for verktøypakken på mindre enn to måneder.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
22. aug. 1997 - 16:59

En av fiksene retter opp en bug som blokkerer nettlastinger fra noen utgaver av Internet Explorer. En annen fikser et problem med søkeytelsen som noen ganger får Developer Studio til å bruke 100 prosent av sin ledige tid. Dette ifølge et dokument på Microsofts nettsted.

Service Pack 2 for Visual Studio forsøker også å rette problemer forbundet med utviklingsmiljøet, Printer-objektet, Internet Tranfer-kontrollen og mange andre kontroller og bibliotek som blir levert med Visual Basic 5.0.

Andre forbedringer som følger med Service Pack 2:

  • tillater utviklere å bruke Visual C++ debuggeren til å evaluere kompilatorgenererte strenger som er lenger enn 128 tegn, uten å oppleve aksessovertredelser.
  • retter et problem i Visual Database tools hvor oppdateringen av en enkel rad vil erstatte data i akke radene til en markør.
  • korrigerer en et problem med aksessovertredelsesfeil, feil i forbindelse med OLE automatisering med Word 97, rapportutskrift og forhåndsvisningproblemer under Windows NT, samt feil i Anomaly Tracking System for Visual Foxpro
  • retter på et minnelekkasjeproblem assosiert med Visual SourceSafe, i tillegg til en aksessovertredelse som etterlater noen filer åpne.

Service Pack 2 inneholder også alle rettelsene som kom i den første servicepakken som ble utgitt 7. juli. Visual Studio, som inkluderer de siste utgavene av Microsofts utviklingsverktøy, ble utgitt i midten av mars.

Microsoft har også lagt til støtte for "apartment-threaded" kontroller i Visual Basic som vil la utviklere skape flertrådete kontroller ved å klikke på en boks i Properties-dialogen.

Visual Studio Service Pack 2 kan fritt hentes ned fra Microsofts nettsted. Den kan også bestilles på CD-ROM.

(Kilde: InfoWorld Electric)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.