KORTNYTT

Microsoft med norsk Messenger til Mac

Microsoft lanserte i dag en norskspråklig utgave av selskapets lynmeldingsklient for Mac.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
21. aug. 2007 - 08:52

Microsoft planlegger nordiske versjoner av Office:mac 2008, og et første skritt på veien ditt er lanseringen av Microsoft Messenger for Mac 6.0.3 på norsk, finsk og dansk. En svensk versjon har lenge vært tilgjengelig.

Den nye versjonen skal kunne brukes på både PowerPC- og Intel-baserte Mac-er og skal gjøre det enklere å overføre filer. Den skal dessuten ha bedre støtte for autentisering ved hjelp av Kerberos-protokoller.

I tillegg til å kommunisere med Windows Live Messenger-brukere, kan Mac-brukerne med Microsoft Messenger også kommunisere med brukere av Yahoo! Messenger.

Microsofts lynmeldingsklient skal ha dessuten ha stavekontroll av meldingene, mulighet for å skape og sende ”emoticons”, vise kontaktene hva brukeren lytter til i iTunes, samt å legge inn statusmeldinger som er synlige for brukerens kontakter.

Dessuten skal klienten ha en loggfunksjon som skal gjøre det enklere å finne årsaken til tilkoblingsproblemer og statusfeil.

Microsoft Messenger for Mac 6.0.3 er i skrivende stund ikke blitt gjort tilgjengelig ennå, men den skal kunne lastes ned fra denne siden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.