Microsoft med ny Messenger til Mac

Microsoft har denne uken sluppet en helt ny versjon av selskapets lynmeldingsprogram til Mac OS X.

Microsoft med ny Messenger til Mac

Microsoft har denne uken sluppet en helt ny versjon av selskapets lynmeldingsprogram til Mac OS X.

Microsoft har lenge tilbudt et Messenger-program til Mac, men utviklingen henger langt etter de tilsvarene programmene til Windows. Denne uken lanserte selskapet en oppgradert versjon av Microsoft Messenger for Mac, 6.0.

Denne versjonen kan kjøres på både PowerPC-baserte og Intel-baserte Mac-er. Den gjør det mulig å sende lynmeldinger til Yahoo! Messenger-kontakter, noe som først nylig er blitt mulig i Windows Live Messenger.

Brukerne kan legge til en statusmelding som kontaktene kan se, vise kontaktene hvilken musikk som spilles iTunes, sende skreddersydde emotikoner - også animerte, søke i lynmeldingshistorikken med Spotlight og stavekontrollere hver melding før de sendes.

Den nye klienten støtter to kontotyper - personlig eller bedrift.

Den personlige kontoen fungerer sammen med Microsofts Windows Live Messenger-tjeneste, mens bedriftskontoene benytter tjenesten levert fra en Microsoft Office Live Communications Server. Her er det først og fremst kolleger som kan legges til som kontakter. Hvis bedriften tillater det, kan brukerne også kommunisere med brukere av andre lynmeldingstjenester, inkludert AIM, iChat og Yahoo! Messenger.

Mer informasjon, inkludert nedlastingslenker, finnes på denne siden.

Til toppen