RESULTATERFINANS

Microsoft og Maxware i samarbeid

Microsoft Norge har valgt Maxware som teknisk kompetansepartner i utvikling av gruppevareløsninger basert på Microsoft Exchange og Site Server.

digi:stab
2. juni 1998 - 14:55

- Microsofts produkter er et kraftig fundament for våre e-post, gruppevare og Intranett løsninger, sier Vegard Strand, administrerende direktør i Maxware, i en pressemelding.

- Noen av våre kunder går med tanker om å bytte fra ON-Mail meldingsutveksling til Microsoft Exchange server for å få med seg utvidet funksjonalitet som kalender, møteinnkalling, delte mapper og gruppevare. Vi har derfor valgt å tilby våre eksisterende kunder konverteringsverktøy for å forenkle overgangen fra vårt eget e-post system ON-Mail til Exchange, sier Ole Morten Settevik i Microsoft Norge.

Maxware har spesialisert seg på kommunikasjonsbaserte IT-løsninger innen bl.a. e-post, katalogløsninger og elektronisk handel, samt systemutviklingstjenester knyttet til slike løsninger. Selskapet har 70 ansatte og forventer en omsetning på rundt 70 mill. kr. Over en tredjedel av virksomhetens produkter og tjenester selges internasjonalt, og Maxware har i dag kontorer i Sverige, Danmark, Nederland og USA. Maxware fusjonerer i disse dager med børsnoterte EDB ASA.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.