Microsoft priser norsk økonomisystem

Microsoft vil tildele Agresso en pris for deres norskutviklede økonomisystem.

På et internasjonalt partner-arrangement i Boston, USA, vil Microsoft tildele Agresso en pris for det norskutviklede økonomisystemets prestasjoner i markedet, heter det i en pressemelding fra Agresso.

Over 7 000 Microsoft-partnere fra hele verden vil i neste uke samles i Boston, USA, og representanter fra Agresso er blant dem. Dette er Microsofts viktigste, årlige samling av sine partnere i IT-bransjen.

På en tilstelning tirsdag kveld norsk tid, skal Agresso tildeles prisen «Regional Winning Customer Award», for sitt økonomisystem. Prisen tildeles partnere som har laget løsninger som synliggjør verdien av Microsoft-plattformen, og får kunder til å migrere fra andre plattformer som Unix, Linux, Novells NetWare og andre.

Det var over 2 400 løsninger nominert fra hele verden, og vinnerne er kåret på bakgrunn av fra sin evne til å bruke Microsofts teknologi for å fremstille løsninger som oppfyller kundenes behov. Finalistene for de forskjellige kategoriene ble valgt fra følgende verdensregioner: Asia; Canada; Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA); Latin-Amerika; Sørlige Atlanterhavsregion og USA.

Til toppen