RESULTATERFINANS

Microsoft skal ikke kjøpe Itera-løsning

I følge TDN Finans skal Microsoft være interessert i Iteras web-baserte innkjøpsløsning. Erik Øren, styreformann i Itera, avkrefter et salg - han har bare fått lovord fra Microsoft.

Sigvald Sveinbjørnsson
8. mars 2000 - 13:51

Ifølge nyhetstjenesten TDN Finans skal Microsoft være interessert i å kjøpe eller distribuere løsningen Itera har utviklet. Men Iteras styreformann, Erik Øren, avkrefter ovenfor digi.no at han skal til Redmond for å diskutere kontraktsvilkår.

Iteras løsning skal gjør det mulig for ansatte å bestille varer og tjenester over Internett fra bedriftens leverandører. Den første kunden som har tatt OW Marked i bruk er Aftenposten.

- Dette er en fjær som er blitt til ti høns, sier Øren til digi.no. Vi har snakket med Microsoft fordi selskapet synes OW Marked var en spennende teknologisk løsning som bruker Microsofts teknologiske plattformer.

Etter hva digi.no kjenner til ønsker ikke Microsoft å kjøpe eller lisensiere OW Marked. Et slikt kjøp passer - foreløpig - heller ikke inn i selskapets produktportefølje. Selskapet fokuserer på å selge basisteknologi og infrastruktur til bedrifters Internett-systemer, ikke spesifikke applikasjoner.

Les mer om Itera:


Itera på eventyr
Itera kjøper ASP-selskap
Itera sluker to nye
DnB-direktør skifter beite og inntar nettet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.