Microsoft skal tette en mengde sikkerhetshull

Microsoft vil kommende tirsdag publisere sikkerhetsfikser til flere av selskapets produkter.

Microsoft vil kommende tirsdag publisere sikkerhetsfikser til flere av selskapets produkter.

Som vanlig vil Microsoft benytte den andre tirsdagen i måneden til å publisere nye sikkerhetsoppdateringer til selskapets produkter. Denne gangen er det snakk om hele åtte sikkerhetsbulletiner.

Fem av bulletinene omhandler sårbarheter i Windows. Den høyeste alvorlighetsgraden er "kritisk". Noen av oppdateringene vil kreve omstart av maskinen de installeres på. Microsoft oppgir at oppdateringene er detekterbare med Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA).

Én sikkerhetsbulletin med alvorlighetsgraden "kritisk" kan ventes for Microsoft Office. Også denne skal være detekterbar med MBSA, men skal ikke kreve omstart.

Én kritisk sikkerhetsbulletin kan ventes for MSN Messenger. Microsoft publiserte så sent som i går MSN Messenger 7.0. Derfor omhandler nok denne bulletinen eldre utgaver av lynmeldingsklienten. Alvorlighetsgraden er trolig "kritisk".Oppdateringen vil være detekterbar ved bruk av Enterprise Scanning Tool (EST).

I tillegg vil Microsoft publisere en sikkerhetsbulletin vedrørende en sikkerhetsoppdatering til Exchange Server. Også denne vil trolig ha alvorlighetsgraden "kritisk". Oppdateringen vil være detekterbar ved bruk av MBSA.

Dessuten vil selskapet komme med en oppdatert utgave av Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool, i tillegg til to oppdateringer til Windows som ikke er sikkerhetsrelaterte.

Mer informasjon finnes på denne siden.

Til toppen