TELEKOM

Microsoft trakk Apple-video

Gjorde narr av iPhone-lansering.

Microsoft postet forrige uke "et vennligsinnet pek" til Apples lansering av nye iPhone-modeller. Videoen ble trukket etter kort tid.
Microsoft postet forrige uke "et vennligsinnet pek" til Apples lansering av nye iPhone-modeller. Videoen ble trukket etter kort tid. Bilde: Skjermdump fra Youtube
16. sep. 2013 - 08:38

Microsoft lanserte før helgen en reklamevideo som inviterte seerne til å bli flue på veggen i Apples hovedkvarter.

Videoen gjør narr av Apples iPhone-lansering som skjedde forrige uke, men traff ikke særlig godt.

– Intensjonen var å komme med et vennligsinnet pek til våre venner fra Cupertino. Men den traff ikke og vi bestemte oss for å trekke den, sier en talsperson ved Microsoft i en kommentar til flere amerikanske nettsteder denne helgen.

Video-peket ble nemlig kjølig mottatt i sosiale medier. I videoen kan vi se to Apple-ansatte som presenterer de nye telefonene for to ulike personer med ryggen til – den ene kan ligne på Apples designsjef John Ive, den andre har likhetstrekk med Tim Cook. Videoen avsluttes med hashtaggen #timetoswitch.

Ifølge TheNextWeb ble videoen trukket kort tid etter at den ble lagt ut på Youtube-kanalen til Windows Phone, men flere brukere sørget for at den lever videre på nettstedet. Du kan se den selv her:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.