FORBRUKERTEKNOLOGI

Microsoft utsetter også Office 2007

På tirsdag utsatte Microsoft lanseringen av privatversjonen av Windows og nå utsettes også lanseringen av Office.

24. mars 2006 - 08:33

På tirsdag offentliggjorde Microsoft at man utsetter lanseringen av Vista nok en gang. Forklaringen fra Microsoft var at man ville gjøre sikkerheten enda bedre.

Flere finansanalytikere og analyseselskapet Gartner påpeker at dette kan rammer PC-bransjen som hadde planlagt et hyggelig julesalg av Vista-utstyrte maskiner.

Nå viser det seg at Microsoft også utsetter Office 2007 (også kalt Office 12). Meldingen kom sent i går kveld.

De største bedriftskundene skal likevel få Office sent i desember, men det er nettopp disse kundene som ikke tar i bruk de nyeste produktene med en gang. Vista kommer ikke i salg før i januar, skriver Cnet.com.

Microsoft forteller at årsaken er at man ønsker å lansere Vista og Office samtidig fordi det "vil være enklere for kunden". Men Office 2007 krever ikke Vista.

Office 2007 er en stor oppgradering med blant annet et helt nytt og ikonbasert brukergrensesnitt i stedet for dagens tekstmenyer.

    Les også:

Utsettelsen av Windows og dermed Office har fått konsekvenser internt i Microsoft. Selskapet har stokket om lederkabalen og utnevnt Office-sjef Steven Sinofsky som ny sjef for Windows og Windows Live-utviklergruppen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.