Microsoft: - Vi er største nettsted

Microsoft påstår at Microsoft Network (MSN) hadde 201 millioner brukere i juni. Det er i såfall mer enn Yahoo! og AOL hvilket gjør Bill til kongen på nettet.

Microsoft påstår at Microsoft Network (MSN) hadde 201 millioner brukere i juni. Det er i såfall mer enn Yahoo! og AOL hvilket gjør Bill til kongen på nettet.

Microsoft kroner seg nå som kongen på nettet. Selskapet har regnet sammen at selskapets MSN sider hadde i alt 201 millioner brukere i løpet av juni måned. Det viser tall som Microsoft selv har oppgitt, melder Wall Street Journal.

Dette overgår storheter som America Online og Yahoo!.

Til sammenligning hadde Yahoo! 156 millioner brukere i juni. America Online ville ikke offentliggjøre sine tall på dette tidspunktet. Tallene til både Yahoo! og Microsoft er bruken av nettstedene på global basis, ikke bare for USA. Det melder Wall Street Journal.

I vanlige nettmålinger har Microsoft lagt seg på en tredjeplass i USA, etter Yahoo! og AOL. Verken AOL eller Yahoo! ville kommentere Microsofts tall.

Dette er gledelige tall for Mr. Gates og resten av gjengen i Redmond. Siden selskapet kastet seg på Internett i 1995 har de vinglet i fokuset på hvordan de skal legge opp satsingen. Flere hundre millioner dollar har blitt investert for å bli en ledende aktør.

Les om Microsofts nettanker :
Bill Gates: Visjoner for "tredje generasjons" Internett-bruk
Microsoft skrinlegger WebTV-prosjekt
MSNBC vil på børs
Annonsekampen: Nisjenettsteder danker ut portalene
Oppkjøp skal sikre vekst for Microsofts portal MSN

Listen over nettsteder og tillbud som faller innunder MSN (Microsoft Network) er stadig voksende. Den mest brukte og trafikk-genererende tjenesten er e-post-tjenesten Hotmail, men også reisetjenesten Expedia og nyhetstjenesten MSNBC.com (eies sammen med General Electrics heleide datterselskap, TV giganten NBC) viser bedre takter enn før.

Besøkstallene for Microsofts firmasider er ikke tatt med i beregningen over de 201 millioner brukerne.

Til toppen