BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft: Windows 98 affiseres ikke

Microsofts senior vice president Bill Neukom hevder i en telefonkonferanse med utvalgte journalister at Justisdepartementets pålegg fra 1995 gjelder Windows 95, ikke den kommende oppgraderingen Windows 98

Eirik Rossen
13. nov. 1997 - 17:05

Microsoft føler seg fri til å fullføre utviklingen av Windows 98 med den opprinnelig tenkte integreringen av nettleseren Internet Explorer - enda tettere enn det som er mulig i dag med Windows 95.

- Vi fortsetter med å utvikle Windows 98 for å gjøre produktet så godt som mulig for våre kunder, sa Neukom på Microsofts kjente måte.

Sagt på en annen måte: Skulle det amerikanske Justisdepartementet få rettens medhold i at Microsoft må betale dagbøter på én million dollar helt til Internet Explorer tilbys som eget produkt atskilt fra Windows 95, vil Microsoft bare erstatte Windows 95 med Windows 98, og sende dagbotkravet i retur.

Med den sedvanlige hastigheten til det amerikanske rettsvesen, (Microsoft er en gullgruve for uthalingskyndige advokater), er det sannsynlig at Windows 98 vil være ute lenge før retten kommer til noen avgjørelse.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.