BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsofts utviklerbibliotek tilgjengelig for nedlasting

Microsoft har, trolig for første gang, gjort det mulig for alle å enhver å laste ned CD-avbildninger av selskapets utviklerbibliotek. Bibliotektet inneholder dokumentasjon, kodeeksempler og referanseguider om utvikling for Windows-plattformen.

15. apr. 2003 - 14:43

Microsoft har lagt ut tre store filer som utgjør avbildningene av de tre CD-ene som inneholder aprilutgaven av MSDN-biblioteket (Microsoft Developer Network), for offentlig nedlasting.

Tidligere har man måtte være MSDN-medlem for å få tilgang til dette biblioteket på CD, selv om alt innholdet lenge har vært tilgjengelig som websider på Microsofts MSDN-nettsted.

Etter det digi.no kjenner til, har ikke Microsoft annonsert tilgjengeligheten av disse nedlastingsmulighetene, og Betanews.com, som var først ute med å presentere nyheten, forteller ingenting om hvordan lenkene til filene er blitt funnet.

Men det har skjedd også tidligere at Microsoft har gjort filer tilgjengelig for nedlasting i forbindelse med hendelser som har framstått som uhell. Det er derfor ikke usannsynlig at disse filene kun vil være tilgjengelig i en kort periode.

    Les også:

CD 1, CD 2 og CD 3 kan i hvert fall foreløpig lastes ned og brennes mer eller mindre direkte til CD. Til sammen utgjør de tre filene mer enn 1,8 GB, så rydd harddisken før du laster ned.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.