BEDRIFTSTEKNOLOGI

Millennium-tabbe fra Microsoft

Microsoft annonserte sist fredag at den første betautgaven av Millennium - den kommende etterfølgeren til Windows 98 SE - var klar. Kort tid etter ble pressemeldingen trukket tilbake uten at noen forklaring ble gitt.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
28. sep. 1999 - 12:47

Microsoft publiserte fredag den 24. september en pressemelding om Millennium på sitt nettsted. Pressemeldingen fortalte at selskapet hadde sluppet den første betautgaven av det kommende operativsystemet, samt at et par av nyhetene i operativsystemet ble listet opp. Av en eller annen grunn var pressemeldingen datert den 22. september.


Les også:

Så, kort tid etter, forsvant pressemeldingen fra Microsofts nettsted. Ingen forklaring ble gitt og spekulasjonene startet - selvfølgelig.

Noen trodde at Microsoft plutselig hadde oppdaget en alvorlig feil i operativsystemet og dermed konkluderte med at Millennium ikke var på betastadiet ennå. Andre trodde at meldingen var lagt ut før den var ferdig - den var nemlig ikke fullt så innholdsrik som de fleste andre pressemeldingene Microsoft har utgitt.

Mandag kom den første kommentaren fra Microsoft. En talskvinne fortalte CNET Investor at pressemeldingen ble gitt ut for tidlig, at Millennium-betaen rett og slett ikke var ferdig ennå. Men hun nektet for at det var en spesiell feil i programvaren som var årsaken til forsinkelsen.

Det talskvinnen uttalte ser ut til å stemme, for ifølge flere nettsteder - inkludert WinInfo og The Register - har Microsoft nå sendt ut e-post til mange partnere og betatestere om at den første betautgaven nå faktisk er klar og vil sendes ut til omtrent 5000 testere denne uken.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.