BEDRIFTSTEKNOLOGI

Million Handshakes med millioner mellom fingrene

Det norske programvarehuset Million Handshakes AS har fått skutt inn i overkant av 40 millioner kroner av et nederlandsk ventureselskap. Nå skal selskapet ut i verden for å trykke flest mulige hender.

Per Christian Stokke
3. feb. 2000 - 06:30

Million Handshakes, tidligere Balder Dialog AS, leverer Customer Relation Management (CRM) løsninger for samordning av kundeinformasjon og automasjon av kundeoppfølging for store bedrifter, nå også over nettet.

- Vi har reist rundt i verden og lett etter de riktige investorene (...) P3 Tech vet hva vi snakker om, og har analytikere og konsulenter som kjenner det europeiske markedet og dets distribusjonskanaler. De vil hjelpe til å lansere oss der, sier administrerende direktør Yngve Andre Dahle til digi.no etter at et nederlandsk venture- selskap har investert i tjenesten.

Dahle & Co er fra før solid representert i Skandinavia og inngikk nylig en kontrakt med Nordnet Securities, Skandinavias største Internettbaserte aksjemeglerselskap.

Million Handshakes bygger programvare-suiter med fokus på integrering av back-office og front-end applikasjoner som har til hensikt å koordinere bedriftenes kundedatabaser på en effektiv måte.

Programvarens fleksibilitet gjør at en bedrift ikke trenger å bytte ut hele systemet sitt for å oppnå effektiv koordinering av funksjoner. Bedriften kan f.eks. beholde sitt kreativt sammensnekrede og spesialtilpassede sentralbord.

Dette mener Dahle skiller dem fra konkurrenter på området.

- Markedet og analytikere ønsker mid-office-løsninger. Vi vet ikke om noen som er lenger fremme på dette området enn Million Handshakes. Selskapet er i en posisjon som kan gjøre dem til en ledende aktør innenfor et felt hvor behovet er sterkt økende. Alt for mange leverandører satser på front office applikasjoner som ikke løser utfordringene større bedrifter og organisasjoner har i møte med sine kunder, sier en av partnerne i P3, Toon Nagtegaal i en pressemelding.

Dahle har tro på at CRM-løsninger over Internett har et meget stort potensial.

- Vi har en programvare som gir mange bedrifter helt nye muligheter til å betjene sine kunder enhetlig og effektivt. Samarbeidet med P3 bekrefter vår tro på produktet og gir oss et godt grunnlag for økt vekst.

Million Handshakes har per i dag 24 ansatte i Norge, Sverige og Nederland og satser på å etablere flere salgskontorer i Danmark, Tyskland og England.

De har også inngått avtaler for Sør-Øst Asia, og kompetansen og kapital-innskuddet fra P3 Tecnology Partners skal gi dem den backingen de trenger for å fullføre sin internasjonale strategi.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.