Millionavtale til 99X

Arbeidstakerorganisasjon inngår driftsavtale.

Millionavtale til 99X
Anne-Grethe Wåsjø, Salgsdirektør i 99X og Lars Erik Wærstad, Administrasjonsdirektør, har signert driftsavtale. Bilde: Audun Hopland

Arbeidstakerorganisasjonen Delta har signert en avtale med IT-selskapet 99X som omhandler etablering og drift av basis IT-infrastruktur for organisasjonens ansatte. Avtalen har en kontraktsverdi på 20 millioner kroner og har en varighet på tre år.

Delta, som er en arbeidstakerorganisasjon i YS med 65 000 medlemmer i privat og offentlig sektor, gikk ut med en forespørsel om å sette ut IKT driften i november.

Organisasjonen ønsket et samarbeid med en driftsleverandør som kan ta et total ansvar for deres IKT behov slik at Delta kan fokusere på sin kjernevirksomhet, melder selskapene i en pressemelding.

For 99X representerer kontrakten nok en viktig milepæl i selskapet siden oppstarten for fem år siden.

– Vi er veldig stolte over at Delta har valgt 99X som driftsleverandør. Samarbeidet representerer en stor kontrakt for oss, og vi ser frem til å være med på å understøtte Deltas virksomhetsmål gjennom å levere profesjonelle driftstjenester til deres brukere, sier Salgsdirektør Anne-Grethe Wåsjø i 99X i en kommentar.

Fra tidligere har blant annet Dagbladet, Klaveness og Mesta inngått driftsavtale med 99X, samtidig som selskapets første kunder Elixia og Kreftforeningen nylig fornyet sine langtidskontrakter.

    Les også:

;