Mini vil ikke være med lenger i Fotball247.com

Den kjente fotballstjernen Jahn Ivar 'Mini' Jakobsen skal ikke lenger være redaktør for fotballnettstedet Fotball247.com. Nå skal den tidligere Rosenborg-vingen satse alt på sin kommende TV-karriere.

I februar i fjor ble Jahn Ivar 'Mini' Jakobsen hanket inn for å bli redaktør for den kjente nettbaserte fotballtjenesten Fotball247.com. Mini skulle blant annet være en inngangsnøkkel for andre fotballspillere, samtidig som han skulle skrive en egen spalte på nettsidene sine.

I slutten av januar i år gikk imidlertid selskapet bak nettjenesten, Sports-mail, konkurs. Men det hindret ikke gründerne til å fortsette med driften av nettjenesten i et annet selskap.

Som digitoday.no har omtalt tidligere eier ikke Sports-mail rettighetene til domenenavnet fotball247.com. Men 'Mini' Jakobsen blir ikke med i selskapets videre drift. Dette bekrefter den tidligere Rosenborg-spilleren til digitoday.no mandag kveld.


- Det stemmer. Jeg har en del andre ting å ta meg av, sier Mini som da sikter til sin nye stilling som programleder i TV 2.

Like etter konkursen, sa Minis tidligere fotballkollega Kåre 'Bruttern' Ingebrigtsen til digitoday.no at han regnet med at han selv og Mini fortsatt hadde jobb innen nettbransjen.

'Mini' Jakobsen har vært én av de mange som tapte penger på at Sports Mail gikk konkurs tidligere i år. Jakobsen tegnet seg for aksjer i februar i fjor, og skal etter eget utsagn ha tapt 50.000 kroner.

Redaktør av fotball247.com, Frank Bergli, sier følgende om Mini retrett: - Vi får prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.

Til toppen