BEDRIFTSTEKNOLOGI

Minst 14 hull igjen i Internet Explorer

En livlig ekspertdiskusjon etter Microsofts siste forsøk på å tette sikkerhetshull i Internet Explorer viser at minst 14 hull gjenstår.

23. mai 2002 - 09:54
oversikt over sikkerhetshull i Internet ExplorerBugtraqMicrosoft Security Bulletin MS02-023

Les også:

Larholms vesentlige poeng er at Microsoft fortsetter å utgi fikser for svakheter knyttet til krysskripting, mens den egentlig årsaken til flere av de alvorlige hullene ligger i en erklæring kjent som "dialogArguments". Et annet viktig poeng er at versjon 6 av Internet Explorer ser ut til å være i langt bedre stand enn versjon 5 og 5.5, trass i nærmest utallige sikkerhetsfikser.

Larholm viser til en demonstrasjon på nettstedet til GreyMagic Software, der du kan erfare at selv med fiksen fra 16. mai, kan uvedkommende trenge gjennom til din maskin. Larholm mener, i motsetning til det Microsoft hevder, at du er sårbar selv om du er forsiktig med å klikke på lugubre lenker.

Konklusjonen er at du bør installere fiksene fortløpende etter hvert som Microsoft kommer med dem, men samtidig ferdes forsiktig i internettrafikken, og kanskje tenke på å bytte til versjon 6, hvis du ikke vil la deg friste av nettlesere fra andre leverandører.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra