Mitt drømmevirus

Hei alle virusforfattere. Tar dere en skikkelig utfordring?

Hei alle virusforfattere. Tar dere en skikkelig utfordring?

Virus og såkalte hoaxer har vi skrevet om tidligere. Virus-saker er viktige og hoaxer er irriterende. Jeg har endog skrevet et par kommentarer om emnet: Nytt (ikke fullt så farlig) I LOVE YOU og Slett mailen - unngå at hamsteren din får øyekatarr.

Vi har også skrevet om flere tullevirus, blant annet det manuelle Hei-viruset. Men tankene om "mitt drømmevirus" har jeg ikke offentliggjort. Ikke før nå.

Mitt drømmevirus er nokså komplisert, trolig forfattet av en tenåring fra Filippinene, men det sprer seg ikke så fryktelig fort. Det sprer seg temmelig sakte; i et ikke-panikkartet, bedagelig tempo.

Og så smittes mobiltelefoner. De smittes slik at bare ringelyden blir rammet, og denne forandres slik at alle får endret ringelyden sin til det ugjenkjennelige (de som slumper til å ha "Nei så tjukk du er blitt" som ringelyd får denne byttet ut med en låt av Helloween, og omvendt.)

TONO, Ole Ivars og det tyske, håpløse åttitallsbandet Helloween, får selvsagt sin del av opphavsrettskaka.


Dette viruset sprer seg som sagt vanligvis temmelig sakte, men likevel fort når man står i nærheten av hverandre.

Når man tar offentlig kommunikasjon for eksempel. Da sprer viruset seg utrolig fort - nesten med lysets hastighet - til de som står på samme buss eller sitter i samme trikkevogn. Alle får den samme ringelyden, den med Ole Ivars eller eventuelt en låt av Helloween, og dessuten ringer de fleste telefonene samtidig. Slik at alle blir skikkelig forvirret og mister både munn og mæle...

Etter et par dager får man tilbake sin opprinnelige ringetone, og virusangrepet er over. Ingen større skade skjedd.

PS.
Dette var mitt drømmevirus. Andre drømmer kanskje om et virus som sniker rundt og reformaterer harddiskene til alle de som sender ut falske virusvarsler. (Ulv ulv-aktig oppførsel bør ikke forekomme ustraffet for ofte.)
DS.

Til toppen