RESULTATERFINANS

MLR-avtale rett rundt hjørnet

OEM-avtalen Tandberg Data inngikk med Compaq i høst vil i løpet av svært kort tid bli utvidet til også å gjelde MLR-produktene, forsikrer administrerende Compaq-direktør Jan Eigil Rydningen overfor digi.no.

Eirik Flaa
7. jan. 1998 - 15:41

En av årsakene til Tandberg Datas eventyrlige kursvekst i høst var OEM-avtalen som ble inngått med Compaq. Avtalen innebærer at Tandberg Datas nye SLR-båndstasjon blir anbefalt tilbehør i en rekke av servermodellene. Da den ble inngått ble avtalen sett på som et gjennombrudd for den norske båndsstasjonprodusenten.

Under presentasjonen ble det også gitt uttrykk for at avtalen etterhvert også ville omfatte MLR modellene, som er tilbakekompatible med båndene som brukes i SLR stasjonene. Nå kan Compaq Norge avsløre at en avtale på MLR er like om hjørnet.

- SLR stasjonene er blitt svært godt mottatt, og flere av våre store kunder kastet seg over produktet da det ble introdusert. Vi vil derfor avsløre detaljer rundt en avtale på MLR i løpet av svært kort tid, sier administrerende direktør i Compaq Norge, Jan Eigil Rydningen, til digi.no.

Fra før av har Tandberg Data inngått en OEM-avtale på MLR1, den første generasjonen av MLR-stasjonene, med IBM og Imation.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.