RESULTATERFINANS

mnemonic åpner kontor i Stockholm

IT-sikkerhetsselskapet mnemonic mener den ikke har noen make i Sverige, og mener tiden er perfekt for å etablere seg i Stockholm.

mnemonic ble etablert sommeren 2000 for å arbeide med IT-sikkerhetsløsninger for store og mellomstore bedrifter. Tilbudet består av fire hovedområder: sikkerhetsløsninger, rådgivende tjenester, premium support og sikkerhetstjenester. Løsningene omfatter brannmurer, virtuelle private nett, antivirus, snokvarsling og autentisering.

Selskapet har gått i pluss fra dag én. I 2001 var omsetningen cirka 50 millioner kroner, med et driftsresultat på 5,4 millioner kroner før skatt. Tallene for 2002 er ikke klare. Foreløpige prognoser skal tyde på en vekst på cirka 50% for både omsetning og resultat.

Administrerende direktør Tønnes Ingebrigtsen sier i en pressemelding at tidspunktet for etablering i Sverige er perfekt.

– Våre studier viser at det ikke finnes et selskap i det svenske markedet som har både den bredde og spisskompetanse innen IT-sikkerhet om mnemonic har, sier han.

Stockholm-kontoret skal bemannes av tre veteraner innen IT-sikkerhet, fra henholdsvis finske Stonesoft og svenske ProAct NetWorking. De etablerer datterselskapet mnemonic AB.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.