Abonner
FORBRUKERTEKNOLOGI

Mobil «alt-i-ett» med Bluetooth

Bærbar enhet fra HP kan skrive, skanne og kopiere.

Ifølge HP er dette verdens første blekkbaserte mobile alt-i-ett enhet. Den veier 3,1 kilogram med batteri, og leveres med egen skulderveske.
Ifølge HP er dette verdens første blekkbaserte mobile alt-i-ett enhet. Den veier 3,1 kilogram med batteri, og leveres med egen skulderveske.

HP har lansert en mobil «alt-i-ett» enhet, «Officejet Mobile 150», som kombinerer skriver, skanner og kopierer. Apparatet veier 3,1 kilogram med batteri. Tilkopling til pc samt smartmobil – kun Windows og Blackberry – skjer med USB 2.0, eller trådløst, med Bluetooth. Alternativ strømkilde er strømuttak i bil. Det oppladbare batteriet har kraft nok til 500 sider.

Veiledende pris i USA eks avgifter er oppgitt til 399 dollar. Enheten vil kunne leveres til norske kunder i løpet av juli, ifølge HP Norge.

Skannede dokumenter kan sendes direkte til pc, eller lagres på USB-enhet eller minnekort i formatene pdf og jpeg. Skulderveske medfølger. Betjening skjer med 2,4 tommers berøringsskjerm. Papirmateren tar opptil 50 ark.

Målgruppen er enhver som farter, og som trenger utskrift, skanning eller kopiering i situasjoner der det er uhensiktsmessig å sette sin lit til andres maskineri.

Ifølge HP er dette verdens første blekkbaserte mobile alt-i-ett enhet.

HP lanserte samtidig flere andre alt-i-ett-enheter, samt nye bærbare pc-er etter standardmalen Ultrabook.