KARRIERE

Mobilsjefen får Internet Explorer-ansvar

Joe Belfiore med utvidet rolle i Microsoft.

Joe Belfiore, visepresident i Microsoft med ansvar for Windows Phone, skal i framtiden også ha ansvar for brukergrensesnittene til Internet Explorer og Windows. Her fotografert i San Francisco i forbindelse med lanseringen av Windows Phone høsten 2012.
Joe Belfiore, visepresident i Microsoft med ansvar for Windows Phone, skal i framtiden også ha ansvar for brukergrensesnittene til Internet Explorer og Windows. Her fotografert i San Francisco i forbindelse med lanseringen av Windows Phone høsten 2012. Bilde: Tony Avelar/Bloomberg via Getty Images/Getty Images/All Over Press
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
13. nov. 2013 - 09:32

Mandag kunngjorde Microsofts sjef for Internet Explorer, Dean Hachamovitch, at han går over i en annen rolle hos selskapet. Men det var da ikke klart hvem som skulle ta over ansvaret. Derimot ble det antydet at stillingen som ren IE-direktør ikke ville bli videreført.

I går ble det kjent at Joe Belfiore, Microsofts nåværende sjef for Windows Phone, vil overta deler av ansvaret til Hachamovitch. Selv skriver Belfiore i en twittermelding at han skal fortsette med «telefonjobben», men i tillegg inkludere IE- og Windows-brukergrensesnitt som en del av hans nye rolle innen telefon, nettbrett og pc.

Ifølge TechCrunch er dette ikke første gang Belfiore jobber med Internet Explorer. Han skal også tidligere har jobbet med nettleserens brukergrensesnitt, blant annet det til Internet Explorer 4.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.