KARRIERE

Møblér kontoret på skjermen

En dansk møbelbutikk har nå lansert et nytt 3D-program til innredning av kontoret. Brukeren kan møblere det virituelle kontoret og deretter se hvordan møblene ser ut fra forskjellige vinkler.

Therese Werenskiold
7. mai 1999 - 13:03

Idé Møbler har i samarbeid med møbelfabrikken Club 8 lansert et nytt program til kontorinnredning. Systemet er danskutviklet og fungerer både to- og tredimansjonalt, melder den danske nyhetstjenesten Comon.

Brukeren kan innrede det virituelle kontoret og deretter gå en rundtur med musen i det ferdigmøblerte rommet for å se hvordan møblene tar seg ut fra forskjellige vinkler.

Systemet beregner hele tiden prisen i bakgrunnen, og presenterer denne på en liste med varenumre, enkeltpriser og totalpriser.

- Med dette programmet tar vi første skritt mot en fremtid som neppe er særlig fjern, hvor man kan innrede hele sitt hjem virituelt på datamaskinen. Da kan man se hvordan møbler og andre gjenstander vil ta seg ut i sine egne rom før man kjøper dem, sier administrerende direktør K. Riis Johansen, i møbelkjedens innkjøpsselskap til Comon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.