Mobyson blir ny mobiloperatør i Norge

Med blant andre tidligere Ericsson-sjef Sven-Christer Nilsson (bildet) i ryggen, skal mobilselskapet Mobyson fra og med i høst forsøke seg på det etter hvert tett befolkede norske mobilmarkedet.

Mobyson har signert operatøravtale med Telenor Mobil som kjernen i selskapets tjenestetilbud.

Selskapet vil henvende seg til yngre mennesker primært mellom 17-32 år, som selskapet kaller for "den mobile generasjonen".

- Vi er den nye generasjonens mobiloperatør som i tillegg til mobiltelefoni skal levere mobil underholdning, sier administrerende direktør i Mobyson, Jonas Kjellberg.

Selskapet vil ved lanseringen i høst kapre sin del av markedet. Kjellberg lar seg ikke skremme av de mange aktørene på det norske mobilmarkedet.

- På europeisk basis finnes det i dag ingen aktør som kun henvender seg til den unge mobile generasjonen. Det er her Mobyson skal ta sin ledende posisjon gjennom å tilby morsomme og underholdende tjenester som spill, musikk og andre nyvinninger.

Mobyson er i hovedsak eid av det svenske ventureselskapet Startupfactory, der tidligere sjef i Ericsson, Sven-Christer Nilsson er en av gründerne.

Til toppen