Mogul.com erstatter Lyseggen med lederteam

Fem mann måtte til for å erstatte nordmannen Jørn Lyseggen i børsnoterte Mogul.com Group. Nå setter selskapet inn et team bestående av blant andre styreformann Lars Save for å oppnå lønnsomhet i løpet av neste år.

Mogul.com Group AB skriver i en pressemelding at de setter inn "en ny administrerende ledelse for konsernet". Styreformann Lars Save står i spissen for et lederteam som nå skal styre Mogul inn i neste år.

- Vi har nå skapt en sterk ledelse som med stor beslutningskraft kan gjennomføre de tiltak som kreves for å oppnå den tidligere utlovede lønnsomheten i løpet av neste år, sier Bjørn Wallin som inntil denne uken ledet finansen i konsernet, men som umiddelbart tok over som konstituert administrerende direktør da det ble klart at Jørn Lyseggen sluttet i stilliingen som både vd og konsernsjef.

Ifølge den første pressemeldingen fra selskapet satte styret umiddelbart i gang med å finne en ny konsernsjef, men den foreløpige løsningen ser altså ut til å være et team på fem mann. Styreformann Save går dermed over i en mer operativ stilling, mens konstituert vd Wallin kjører i tospann med ham. I tillegg sitter de operative sjefene for Norge, Sverige og Finland i ledergruppen.

I Norge er Poul Kristoffersen gått inn som administrerende direktør etter at Ivar Søvold sluttet tidligere i høst.

Han har tidligere jobbet i norske Nesthood.

Til toppen