Mogul i tysk allianse

Mogul inngår samarbeidsavtale med atelier für interaktive medien (a.f.i.m.). Alliansen satser på å bytte kunder i den "gamle økonomien".

Mogul inngår samarbeidsavtale med atelier für interaktive medien (a.f.i.m.). Alliansen satser på å bytte kunder i den "gamle økonomien".

Svenske Mogul.com, med røtter til Norge, melder i dag at selskapet har inngått en samarbeidsavtale med det tyske a.f.i.m. GmbH (atelier für interaktive medien).

A.f.i.m planlegger, utvikler, designer og implementerer multimedialøsninger for større internasjonale selskaper, online så vel som offline. Blant selskapets kunder er AOL/Compuserve Germany, Siemens, BMW-Motorcycles og svenske SCA Paper.

Selskapet ble etablert i 1995 og har prognostisert opp mot 45 millioner kroner i omsetning inneværende år. Selskapet har 30 ansatte ved kontorer i München, Leipzig og Hamburg.

Afim skal i første rekke ha bred kompetanse innenfor de nye mediene. Både Mogul og Afim retter seg mot kunder fra den "gamle økonomien". Sammen ser de nå store muligheter til å oppnå en synergieffekt gjennom å benytte seg av applikasjoner og erfaringer fra blant annet bank- og finanssektoren

- Vi er svært glade for å innlede et samarbeid med Mogul. Stadig flere internettløsninger krever i dag en integrasjon med selskapenes eksisterende datasystemer, og vi betrakter Mogul som et av de absolutt ledende selskapene innenfor denne typen systemintegrasjon. Dessuten ser vi her en mulighet til å benytte våre erfaring med multimedia-løsninger online på det skandinaviske markedet, sier Armin Ridzewski, CEO og medeier av a.f.i.m i en felles pressemelding fra selskapene.

- Afim har spisskompetanse innenfor nettopp den typen digitale tjenester som vi tilbyr markedet. Det er først og fremst i det voksende bredbåndsmarkedet at deres kompetanse innenfor multimedia online vil være til stor glede for våre kunder. Takket være a.f.i.ms imponerende kundeliste, får vi gjennom dette samarbeidet mulighet til å øke salget på det tyske markedet, sier Jørn Lyseggen, adm. dir. og konsernsjef ved Mogul.com Group

AB.

Til toppen