Mogul skal passe på sparepengene dine

Mogul, som nylig gikk på en smell og sier opp 50 medarbeidere i Norge, får ansvaret for oppgradering og forvaltning av Sparebank 1 sin nettbankløsning. Kontrakten er verdt mellom 7 og 10 millioner årlig.

Internettselskapet Mogul har slitt i Norge. Mandag varslet selskapet at de kom til å si opp eller permittere 50 av sine ansatte for å spare penger. I dag kan Mogul glede seg over en ny kontrakt.

Avtalen, som er verdt mellom 7 og 10 millioner, innebærer at Mogul får ansvaret for vedlikehold av Sparebank 1 sin nye nettapplikasjon som er utviklet sammen med svenske FöreningsSparbanken.

Mogul vil også kunne få løpende utviklingsoppdrag.

Selskapet har nå et omfattende samarbeid med Sparebank 1 Gruppen. Fra før har Mogul blant annet innført metodikk for gjennomføring av utviklingsprosjekter, utviklet kundesenter for kredittkort og verktøy for kredittkortsalg gjennom alle filialer.

Bank og finans ble i fjor høst definert som ett av selskapets hovedområder, og Mogul-sjef Poul Kristoffersen sier denne avtalen viser at selskapet konkurrerer på høyt nivå innen nettbankløsninger.

Til toppen