Monty Python bak "norsk" spam?

En rekke norske Internett-brukere har i dag mottatt en underholdende epost. Innholdet kunne vært laget av Monty Python-gjengen.

digi.no og åpenbart mange andre har i natt mottatt en ny og ganske underholdende spam-mail. En kar som kaller seg e_postus har sendt ut et tilbud - om å sende ut epost for deg. Vedkommende hevder å ha 103.000 epost-adresser i Norge.

I et forsøk på å få flere til å åpne og lese tilbudet har smartingen tenkt at han/hun skulle skrive på norsk. Men enten har e_postus leid inn en person som lærte norsk av sin senile norsk-innvandrede bestefar, eller så har vedkommende brukt en tidlig beta-versjon av et oversettelsesprogram.

For resultatet minner om Monty Python-sketsjen der en øst-europeer kommer i en butikken og bruker en ordbok der vanlige fraser er byttet ut med griseuttrykk. Mannen tror han ber om å få kjøpe en vanlig ting, men ber i stedet om å få ta på enden til butikkeieren og andre mindre sømmelige ting. I tillegg har jo Monty Python laget en sketsj om ekte spam.

Her er teksten:

Fra: e_postus@yahoo.com [mailto:e_postus@yahoo.com]

Sendt: 6. desember 2001 03:28

Til: Undisclosed.Recipients@btclick.com

Emne: Re: Det vil jeg gjerne.

E-post Tjeneste (BULK SERVICE)

Vi kan sende deres som email reklamerer lovligsikkertog, affordably,

vokter deres e-forretning vokser.

Sende deres post via E-post. Send til deres e-post liste eller vår.

Vi sender deres e-post annonse fra vår tjener og bruker vår vev-hosting å reklamere deres produkt eller tjeneste. Dette skal tillate De å sende email sikkert og lovlig fordi ingenting begynner fra deres tjenere eller.

Hvor mange e-post adresser som vi har i vår Database?

Norway-103,000

Sweden- 67,000

Denmark-146,000

Geenland-16,000

Iceland-18,000

Ringe 001-402-290-3004 Be om Damian USA

Får En Fri BULK Vev Hosting Side.

å plassere deres annonse eller webpage på i løpet av deres e-post kampagne. Det tillater De å reklamere deres avertissement eller webpage uten hassle av spamissues. En $500.00 Value FREE! Når De bestiller $500.00 eller mere.

Får deres budskap ut der. Dette er det mest effektiv affordable og effektiv mulighet, SAFESTway å få deres budskap lagt merke til.

Sender da HTML tilføyer $50.00

Reklamer deres produkt eller tjenestebruk Bulk Email Services.

Du trenge Bulk Hosting for Deres Entire Web? Gi oss et rop.

Pålitelig og Reputable

References på anmodning.

Beklager om dette budskapet har har nådd De i feil.

Untatt Planet den Save Trees! Reklamer via E post. Ingen sløst papir! Stryk withone enkelt tastanslag! Mindre avfall i vår Dumps

Ikke Interested drar til http://www.removeyou.com

Til toppen