Moteriktig og lettbrukt lommedata for studenter

I dag blir den nye PDAen fra Palm tilgjengelig. Den bruker mange av de samme prinsippene som har gjort mobiltelefoner populære, for den ligger lavt i pris og er enkel å endre utseende på.

I dag blir den nye PDAen fra Palm tilgjengelig. Den bruker mange av de samme prinsippene som har gjort mobiltelefoner populære, for den ligger lavt i pris og er enkel å endre utseende på.

I dag slipper Palm sin nye håndholdte datamaskin som skal kapre yngre og mer trendbevisste brukere.

Maskinen bygger videre på Palm V, og har fått navnet M100.


Denne maskinen er blant annet mindre og rundere i kantene enn Palm V, og kan i likhet med endel populære mobiltelefoner utstyres med forskjellige deksler som gir lommedata'n et litt mer personlig preg.

Maskinen har også noen nye finesser som er ekstra nyttige for skoleungdom, som bedre notatblokk med støtte for håndskrevne notater og klokke som med et trykk kan aktiviseres og sees gjennom dekselet.

Den nye modellen har følgende spesifikasjoner:

Dimensjon og vekt 11,8 x 8 x 1,8 cm, 125g
Skjerm LCD med bakbelysning
Infrarød port Ja
Operativsystem Palm OS 3.5
Applikasjoner Adressebok, kalender, klokke, huskeliste, notatblokk og kalkulator
Minne 2MB


Det selges også mye utstyr som skal trekke andre typer brukere, som deksler med forskjellige farger, og en mer moteriktig synkroniseringskrybbe. Dekslene kan fåes i fargene Silver Mist, Blue Mist, Pacific Blue og Ruby Pearl. Det er også lagt vekt på trendy beskyttelsesutstyr.

- Forbrukere elsker å gi sine produkter et personlig preg, sier Christer Dyrwoold i Palm Nordic. Med de nye utbyttbare Palm M100-lokkene får brukerne muligheter til å uttrykke en personlig stil på Palm-en. De får også mulighet til å kunne skrible ned notater, planer og skisser og gjemme dem på den håndholdte som et supplement til den tradisjonelle Grafitti- og tangentbordsmetoden.

Av tredjepartstilbehør som forventes å trekke ungdom er blant annet en MP3 spiller og et modem fra Singapore Shinei Sangyo Group og Companies.

Veiledende pris for den nye maskinen er 1630,- pluss moms.
Til toppen