Motorola satser på design og 3G

Motorola annonserte mandag en rekke nye mobiltelefoner, både med og uten støtte for 3G.

Motorola annonserte mandag en rekke nye mobiltelefoner, både med og uten støtte for 3G.

Motorola annonserte i forbindelse med 3GSM-konferansen i Cannes denne uken, seks nye mobiltelefoner. Tre av mobilene har støtte for 3G-teknologien UMTS, men kundene må vente lenge før disse blir tilgjengelige i butikken.

Motorola E1120 støtter 3G og leveres med innebygd 3 megapiksel kamera med 8x digital zoom, 30 lux lampe og egen tast for lukkermekanismen. E1120 har støtter videofunksjonalitet som streaming-funksjoner, opptak av mer enn 25 bilder per sekund og leveres med en fargeskjerm med QVGA-oppløsning og doble "3D polyfoniske" høyttalere.

Motorola A1010 er en PDA-lignende smarttelefon med støtte for 3G og businessfunksjoner som VPN-support, avansert PIM-administrasjon, push-basert e-post, internettsurfing og lynmeldinger. Den har 48 MB internt minne, som kan utvides opp til 512MB via Trans Flash. Mobilen støtter telefonkonferanse og websurfing. Den har også en trykkfølsom fargeskjerm, 2 megapiksels kamera, spill og audiovisuelle funksjoner.

Motorola E1060 er en 3G-telefon som skal være spesielt designet for musikkinteresserte. Den støtter i tillegg video-opptak, nedlastning og avspilling. Mobilen leveres mked et 1,3 megapiksel kamera, støtter toveis videosamtaler, leveres med høyttaler og fargeskjerm. Uten å gå i detalj, oppgir Motorola at E1060 vil bli tilgjengelig for en rimelig penge.

Dessverre vil ikke Motorola kunne levere disse 3G-mobilene før i fjerde kvartal av 2005.

Motorola A1010, E1060 og E1120

Selskapet har også lansert tre mobiltelefoner uten 3G-støtte. I stedet har selskapet fokusert på design og utseende.

Motorola PEBL V6 - trolig det eneste bildet selskapet har publisert

PEBL V6 har en avrundet form. Den har en mekanisme som lar brukeren betjene og åpne telefonen med én hånd, og den leveres i en polert metallfinish. Mobilen støtter Bluetooth og leveres med 5 MB minne og VGA-kamera.

SLVR V8 skal være slank og lett med en vekt på 85 gram. Den har integrert VGA-kamera, digital lydavspiller, støtte for Bluetooth, Trans Flash minnekort og EDGE-basert datautveksling. Skjermen rommer 176 x 220 piksler med opp til 262.000 farger. SLVR V8 skal være ankerproduktet i en ny serie SLVR-er på vei.

V3 RAZR black er en spesialutgave som bygger på RAZR V3, og kommer i en kullsvart farge. Mobilen vil bli gitt til superstjerner nominert til priser ved årets Oscar-utdeling.

Motorola har ikke oppgitt noen lanseringsdato for designmobilene, bortsett fra å skrive at V3 RAZR black "snart" blir tilgjengelig i butikkene.

Motorola SLVR V8 og V3 RAZR black (i midten og til høyre)

Til toppen