MP3-spiller med speilblank OLED-skjerm

En ny MP3-spiller fra Jens of Sweden er utstyrt med en OLED-basert speilskjerm.

En ny MP3-spiller fra Jens of Sweden er utstyrt med en OLED-basert speilskjerm.

Jens of Sweden lanserte i dag den bærbare musikkspilleren MP-130. Spilleren er utstyrt med en speilskjerm som ved aktivering mørkner og viser bilder og informasjon. Brukeren kan legge inn egen bilder og animasjoner som så vises på skjermen, som måler 96 x 64 mm og er basert på organisk LED-teknologi (OLED - Organic Light Emitting Display). OLED-teknologien er ventet å erstatte teknologien som dagens LCD-skjermer er basert på.

Den nye spilleren fra Jens of Sweden veier 43 gram og leveres med minnestørrelser på 128, 256 og 512 MB. Prisene er henholdsvis 1580, 2199 og 2905 kroner. Enhetene skal komme i salg i Norge den 10. mai. En modell med 1 GB minne skal komme på markedet i juni.

Blant nyhetene i forhold til tidligere modeller fra Jens of Sweden, er klokke, alarm, forbedret batteritid (minst 18 timer), samt bedre lyd og menyer. I tillegg kan den hente musikk fra stereoanlegget til brukeren ved hjelp av en "line-in"-funksjon. Spilleren støtter nå også Ogg-formatet, i tillegg til MP3, WMA og ASF.

Enheten er ellers utstyrt med radio og kan brukes som diktafon eller datalager. Den knyttes til andre enheter ved hjelp av en utfellbar USB-plugg.

Dimensjonen på spilleren er 79,5 x 31,0 x 14,8 mm. Den leveres med halsrembaserte hodetelefoner og line-in-kabel.

Jens of Sweden har tidligere annonsert en MP3-spiller med en svak FM-radiosender, slik at signalene kunne tas imot av for eksempel en bilradio. Denne ble trukket tilbake fordi telemyndighetene i Norge og Sverige ikke tillater denne typen sendere, fordi de kan forårsake forstyrrelser for andre radiosendinger. Jens of Sweden søkte i februar i år dispensasjon fra reglene hos den svenske Post- och telestyrelsen, men fikk denne uken avslag.

Til toppen