BEDRIFTSTEKNOLOGI

MS dropper rekordstor Software 97

Til tross for rekorddeltakelse på Software 97, dropper Microsoft messen. - Vi har ingen produktlanseringer og velger å delta gjennom samarbeidspartnere, forteller Ole Tom Seierstad hos Microsoft Norge AS. Microsofts fravær har gitt plass til nye selskaper og messen er fulltegnet.

Jens Kanden
14. jan. 1997 - 10:30

Microsoft har valgt å droppe Software 97-messen som går av stabelen 4. - 7. februar.

- Vi forsøker alltid å koordinere messedeltakelser med produkt- eller nyhetslanseringer, forteller Ole Tom Seierstad, Product Solutions Manager, hos Microsoft Norge AS til digi:data. I fjor høst, når vi forstod at Office 97 på norsk ikke ville komme før i april, bestemte vi oss for å droppe Software 97. Vi har nemling ingen nyheter før i april, hvor vi skal delta på IT-Expo. Det er så mange messer at vi er nødt til å prioritere ressursene våre. I april vil du få se Office 97 på norsk, nye versjoner av Visual Basic og Visual C, samt en rekke, andre nyheter, avslutter Seierstad.

- Det er ingen dramatikk i at Microsoft ikke deltar på Software 97, sier Tone Dalen, adm. dir. i Den Norske Dataforening (DND) som arrangerer Software 97. Selvfølgelig ble vi overrasket, men da vi ble forklart at Microsoft ikke hadde noen nyheter som sammenfalt med messen, forstod vi avgjørelsen. Det var rett og slett et timing-problem. Selskapet deltar jo på messen med sine samarbeidspartnere, men de har altså ingen egen stand.

- Microsofts fravær har åpnet for nye deltakere på messen, og jeg har fått beksjed om at årets messe får rekorddeltakelse. Info-Rama melder at det ikke er plass til en knappenål til der ute, og fire - fem selskaper står på på venteliste, forteller Dalen.

- 130 utstillere er påmeldt, ny deltakerrekord, forteller Ellen Ianke, prosjektsekretær i Info-Rama ANS - som driver messehallen Info-Rama i Sandvika. I år har mage utstillere bestilt større messestand, slik at vi har vært nødt til å leie lokalene til Plantasjen vis-a-vis messehallen. Vi venter et sted mellom 16.000 - 20.000 besøkende på messen, avslutter Ianke.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra