FORBRUKERTEKNOLOGI

MSN med oppdatert Messenger

Microsoft annonserte i dag en ny versjon av lynmeldingsklienten MSN Messenger.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
24. aug. 2005 - 10:16

MSN lanserte i dag MSN Messenger 7.5, en videreutvikling av selskapets lynmeldingsprodukt. Den nye utgaven skal tilby en mer strømlinjeformet pålogging til tjenesten, forbedret lyd- og videoopplevelse, mulighet for deling av musikk og bedre muligheter for å sende lydfiler under en lynmeldingssamtale.

Dessuten er bruken av dynamiske bakgrunner forbedret, i tillegg til at klienten er ytterligere integrert med andre MSN-tjenester.

- Dagens oppgradering tilbyr muligheten til å sende lydfiler med for eksempel personlige hilsener. Tjenesten kan sees som en Voicemail der mottakeren får et opptak av hilsenen eller beskjeden din. Vi jobber kontinuerlig med å ytterligere forbedre opplevelsen av en Messenger videosamtale med direkte overføring av lyd og bilde, forteller Helge Birkelund, portalsjef i MSN Norge, i en pressemelding.

Musikktjenesten MSN Music får en sentral funksjon i MSN Messenger.

– MSN Messenger er en viktig distribusjonskanal for MSN Music. Undersøkelser og tilbakemeldinger fra våre brukere viser tydelig at nordmenn ønsker å dele opplevelser og inntrykk med de som betyr mest for dem. Ved å integrere musikktjenesten MSN Music i Messenger, i form av blant annet ”Se hva jeg hører på”-funksjonen og som en ny "tab" direkte til MSN Music, understreker MSN satsningen på integrasjon, avslutter Birkelund.

Den nye versjonen kan lastes ned fra denne siden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.